Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Marghita

Casa De Vanzare Marghita

Cauți o casa în galati? Vezi 51 rezultate pentru case de vânzare în marghita la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 15.000 eur.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

De vanzare sau schimb cu casa in marghita,sau in apropiere. Casa este o constructie solida. Vând casa in luncsoara,in curte sunt două case complet mobilate si utilate,cu 2 dormitoare,baie ,bucătărie,bucătărie de vară,terasă.imobilele au apă de la făntână proprie cu hidrofor care asigură apa in ambele case,in spatele casei se află o gradina de.

Marghita Casa De Vanzare Lajumate Ro Anunturi Gratuite
vizitati articolul complet aici : https://lajumate.ro/tag_Casa+de+vanzare_imobiliare_in-marghita-bh.html
Casa 2 camere 145mp de vanzare. 38, comuna suplacu de barcau, judet bihor. Casa este construita in anul 2008, din caramida porotherm, structura de.

» galati, galati, zona gradina publica » sup.

Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Vindem casă cu anexe si teren, de 98 arii, curte si gradină în centrul foglașului la nr. De vanzare casa in bulz, judetul bihor.

Gresie, faianta, parchet doar in doua camere. Descopera 19 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la marghita, bihor (comuna). 180 m2 6 camere 5 bai.

Proprietati De Vanzare Marghita Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/anunturi_de-vanzare_in-marghita-bh_harta.html
Casa situata in marghita la 200 m de primarie, compusa din 8 camere si dependinte, constructie noua compusa din baci, garaj si la mansarda o camera peste casa de vânzare in marghita str liliacului, cu suprafața 670m2, front stradal 35 m, interiorul renovat, posibilitate de construcție mai multe încăperi. Vezi 51 rezultate pentru case de vânzare în marghita la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 15.000 eur. Vezi aici ultimele anunțuri cu case de vanzare publicate de către particulari și agenții imobiliare.

180 m2 6 camere 5 bai.

Terenul aferent este de 368 m. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. De vanzare casa in bulz, judetul bihor.

Gresie, faianta, parchet doar in doua camere. Casa situata in marghita la 200 m de primarie, compusa din 8 camere si dependinte, constructie noua compusa din baci, garaj si la mansarda o camera peste casa de vânzare in marghita str liliacului, cu suprafața 670m2, front stradal 35 m, interiorul renovat, posibilitate de construcție mai multe încăperi. Aici gasesti anunturi imobiliare din marghita, cu apartamente de vanzare in marghita, apartamente de inchiriat in marghita, case de vanzare si de inchiriat, spatii comerciale si industriale.

Anunturi Case De Vanzare Marghita Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/marghita/
Centrala marghita bihor telefon validat. Comision zero, pentru cumpărători și chiriași. Casă de vânzare cu 3 camere, 178 mp, marghita (n27wrr) bihor,marghita.

Casa situata in marghita la 200 m de primarie, compusa din 8 camere si dependinte, constructie noua compusa din baci, garaj si la mansarda o camera peste casa de vânzare in marghita str liliacului, cu suprafața 670m2, front stradal 35 m, interiorul renovat, posibilitate de construcție mai multe încăperi.

Casa este o constructie solida. Casa noua de vanzare in marghita, bihor. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Marghita"