Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Radu Banciu Simona Halep

Radu Banciu Simona Halep. Jurnalistul radu banciu a făcut o serie de comentarii la limită, cu tentă jignitoare și rasistă, despre relația pe care simona halep o are cu toni iuruc. Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au. Radu banciu a comentat ultimele rezultate înregistrate de simona halep, relatează stiripesurse.ro. Ce ghinion am avut si aici! 1,617,026 likes · 11,914 talking about this.

Ea nu are decât un singur turneu câștigat în acest an, la madrid, în rest a pierdut toate cele 4 finale jucate, este un paradox acesta să devii lider al așa sunt clasamentele în lumea de astăzi, a precizat radu banciu. Radu banciu o jigneşte pe simona halep: Acum plânge lumea că are 3. Simona halep este numărul mondial. Niciodată o sportivă care a ajuns în finală, în istoria tenisului modern, nu a avut un asemenea culoar.

Radu Banciu Despre Halep Este Ridicol Să Devii Nr 1 Intr Un Sport In Care Tu Nu Ai Caștigat Nimic Youtube
Radu Banciu Despre Halep Este Ridicol Să Devii Nr 1 Intr Un Sport In Care Tu Nu Ai Caștigat Nimic Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=_2cAS3ePzwU
De ce nu a putut fata asta sa fie iubita lui gael monfils? Simona halep nu are cultura tenisului, a mai spus radu banciu la b1 tv, citat de dc news. Cinismul lui radu banciu (b1 tv): Simona halep nu este un fenomen al tenisului. Radu banciu o jigneşte pe simona halep:

Jurnalistul radu banciu (49 de ani) a fost amendat de consiliul naţional pentru combaterea discriminării cu suma de 8.000 de lei (aproximativ 1.700 de euro), pentru remarci rasiste la simona halep, moment amuzant cu serena williams!

Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. Simona halep nu este un fenomen. Din toate rautatile spuse de banciu, raman cu o intrebare foarte pertinenta: Ilie nastase a demonstrat de 100 de ori ca e un derbedeu interviu cu simona halep. Ce ghinion am avut și aici!

A câștigat turneul ăsta, îl merita, e a treia finală. Ce ghinion am avut si aici! Ce ghinion am avut și aici! Simona halep nu are cultura tenisului, a mai spus radu banciu la b1 tv, citat de dc news. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui gael monfils?

Radu Banciu Simona Halep Este O ţărăncuţă Sarapova
Radu Banciu Simona Halep Este O ţărăncuţă Sarapova Source from : https://www.romaniatv.net/radu-banciu-simona-halep-este-o-arancuta-sarapova-e-o-lady_150815_comentarii.html
O vad pe simona halep la bratul lui toni iuruc. Simona halep este numărul mondial. Radu banciu o jigneşte pe simona halep: (…) este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Jurnalistul a criticat starurile lui psg, neymar si mbappe.

Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au.

Jurnalistul radu banciu nu o consideră pe simona halep o mare jucătoare, deşi aceasta e momentan numărul 1 mondial şi joacă finala de la australian open. Jurnalistul radu banciu nu consideră senzațională performanța simonei halep de a câștiga turneul de la roland garros. Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au. Simona halep nu are cultura tenisului, a mai spus radu banciu la b1 tv, citat de dc news. (…) este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi.

El susține că a avut norocul noi nu am contribuit cu nimic la aşa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanţei, nu e mare lucru. Radu banciu a comentat ultimele rezultate înregistrate de simona halep, relatează stiripesurse.ro. Din toate rautatile spuse de banciu, raman cu o intrebare foarte pertinenta: Ilie nastase a demonstrat de 100 de ori ca e un derbedeu interviu cu simona halep. Последние твиты от simona halep (@simona_halep).

Radu Banciu O Face Praf Pe Simona Halep Toni Iuruc Jignit De Vedeta Tv Rimează Cu Impact
Radu Banciu O Face Praf Pe Simona Halep Toni Iuruc Jignit De Vedeta Tv Rimează Cu Impact Source from : https://playtech.ro/stiri/radu-banciu-o-face-praf-pe-simona-halep-toni-iuruc-jignit-de-vedeta-tv-rimeaza-cu-193183
Pentru 7 meciuri să iei 2 milioane de euro??? Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au. El susține că a avut norocul noi nu am contribuit cu nimic la aşa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanţei, nu e mare lucru. Radu banciu, interviu cu sorin ovidiu vantu din puscarie 15 03 2017 emisiune completa unspe metri, radu 2017 emisiune completa unspe metrei, radu banciu: Последние твиты от simona halep (@simona_halep).

Când am văzut că se deschide ușa, am plecat imediat!

Jurnalistul radu banciu a făcut o serie de comentarii la limită, cu tentă jignitoare și rasistă, despre relația pe care simona halep o are cu toni iuruc. Simona halep nu are fizic de campioană. Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au. (…) este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Când am văzut că se deschide ușa, am plecat imediat!

Posting Komentar untuk "Radu Banciu Simona Halep"