Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pesta Porcina In Teleorman

Pesta Porcina In Teleorman. Un focar de pestă porcină a fost confirmat în localitatea slobozia mândra. Pesta porcina africana (ppa) este o boala virala produsa de virsul asfarviridae. Acesta este motivul ascuns pentru care petre daea a ieșit azi la antena 3 și a spus că e posibil ca porcii bolnavi din teleorman să fi fost plantați intenționat! Для просмотра онлайн кликните на видео ⤵. 30 octombrie 2018, 08:01 (actualizat 30 octombrie 2018, 08:35) |.

Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar luni, 22 octombrie 2018, 19:17 actualizat luni, 22 octombrie 2018, 19:22. Potrivit reprezentanţilor direcţiei sanitar veterinare, probele recoltate de la animalul mort au confirmat prezenţa virusului pestei porcine. „institutul de diagnostic si sănătate animală bucurești. Până la această dată, din cauza pestei porcine, în judeţul teleorman au fost ucişi 1.584 de porci, toţi din gospodăriile populaţiei, a precizat directorul cele trei localităţi în care au fost confirmate cazurile noi de pestă porcină sunt situate în proximitatea a două fonduri de vânătoare din lunca dunării, în. Patru focare în şase zile.

Pesta Revine Peste 3 000 De Porci Sacrificati In Teleorman Taranii Acuza Autoritatile Ca Omoara Doar Porcii Sanatosi Nu Si Mistertii Bolnavi Mobile
Pesta Revine Peste 3 000 De Porci Sacrificati In Teleorman Taranii Acuza Autoritatile Ca Omoara Doar Porcii Sanatosi Nu Si Mistertii Bolnavi Mobile Source from : https://ziare.com/economie/pesta-porcina/pesta-revine-peste-3-000-de-porci-sacrificati-in-teleorman-taranii-acuza-autoritatile-ca-omoara-doar-porcii-sanatosi-nu-si-mistertii-bolnavi-1569233
Patru focare în şase zile. Ca să ţină departe marile exploataţii de pesat porcină. Porcii sănătoşi se infectează prin contactul cu obiecte, hrană. Taranii acuza autoritatile ca omoara doar porcii sanatosi, nu si mistertii bolnavi. Pesta porcină africană se extinde în teleorman.

Nu avem animale, decât un câine și o pisică pesta.

Patru focare în şase zile. Un număr de patru cazuri noi de pestă porcină africană au fost confirmate de către institutul de diagnostic şi sănătate animală (idsa) în comuna islaz din judeţul teleorman, iar în alte şapte gospodării din localitate există suspiciunea de boală. Până la această dată, din cauza pestei porcine, în judeţul teleorman au fost ucişi 1.584 de porci, toţi din gospodăriile populaţiei, a precizat directorul cele trei localităţi în care au fost confirmate cazurile noi de pestă porcină sunt situate în proximitatea a două fonduri de vânătoare din lunca dunării, în. Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar luni, 22 octombrie 2018, 19:17 actualizat luni, 22 octombrie 2018, 19:22. Virusul a fost descoperit la un porc mort aruncat lângă o acesta este primul caz de pestă porcină africană confirmat în judeţul teleorman.

Atunci cand porcii au intrat in contact cu virusul pestei porcine clasice, gravitatea bolii este influentata de. Virusul a fost descoperit la un porc mort aruncat lângă o acesta este primul caz de pestă porcină africană confirmat în judeţul teleorman. Virusul pestei porcine se extinde în românia. Pesta porcina africana (ppa) este o boala virala produsa de virsul asfarviridae. Ca să ţină departe marile exploataţii de pesat porcină.

75 De Focare De Pestă Porcină Africană Sunt Active In Teleorman De La Inceputul Anului Au Fost Stinse 191 De Focare Ziarul Teleormanul
75 De Focare De Pestă Porcină Africană Sunt Active In Teleorman De La Inceputul Anului Au Fost Stinse 191 De Focare Ziarul Teleormanul Source from : https://ziarulteleormanul.ro/75-de-focare-de-pesta-porcina-africana-sunt-active-in-teleorman-de-la-inceputul-anului-au-fost-stinse-191-de-focare/
Pesta porcina continua sa se extinda in teleorman подробнее. Virusul se răspândeşte şi prin contactul cu secreţiile (lacrimi, salivă) şi excreţiile (fecalele animalelor infectate) animalelor. Astăzi, institutul de diagnostic și sănătate animală a anunțat ansvsa că în comuna slobozia mândră, din teleorman, a fost confirmat un alt caz de pestă porcină. Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar luni, 22 octombrie 2018, 19:17 actualizat luni, 22 octombrie 2018, 19:22. Autorităţile urmează să monitorizeze porcii aflaţi în localităţile din apropiere.

Pesta porcina face ravagii in teleorman!

Până acum, au fost confirmate aproape o mie de focare în 246 de localităţi din 13 judeţe, ultimul fiind teleorman. Este primul caz de pestă porcină africană în judeţul teleorman a fost confirmat, virusul fiind descoperit la un porc mort, aruncat lângă o pădure. Nu avem animale, decât un câine și o pisică pesta. Primul caz de pestă porcină africană a fost confirmat marţi în judeţul teleorman, virusul fiind descoperit la un porc mort, aruncat lângă o pădure. Atunci cand porcii au intrat in contact cu virusul pestei porcine clasice, gravitatea bolii este influentata de.

Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar luni, 22 octombrie 2018, 19:17 actualizat luni, 22 octombrie 2018, 19:22. Pesta porcină africană se extinde în teleorman. Este primul caz de pestă porcină africană în judeţul teleorman a fost confirmat, virusul fiind descoperit la un porc mort, aruncat lângă o pădure. Taranii acuza autoritatile ca omoara doar porcii sanatosi, nu si mistertii bolnavi. Se transmite prin contact direct sau cu excretii de la animale.

Pesta Porcina G4media Ro
Pesta Porcina G4media Ro Source from : https://www.g4media.ro/tag/pesta-porcina
Pesta porcina face ravagii in teleorman! „institutul de diagnostic si sănătate animală bucurești. Ministrul agriculturii, petre daea, a făcut câteva precizări legate de caz. Virusul pestei porcine se extinde în românia. Pesta porcina continua sa se extinda in teleorman подробнее.

Pesta porcina face ravagii in teleorman!

Astăzi, institutul de diagnostic și sănătate animală a anunțat ansvsa că în comuna slobozia mândră, din teleorman, a fost confirmat un alt caz de pestă porcină. Ministrul agriculturii, petre daea, a făcut câteva precizări legate de caz. Atunci cand porcii au intrat in contact cu virusul pestei porcine clasice, gravitatea bolii este influentata de. Anul acesta, în mai puţin de patru luni, au fost anunţate peste 1.000. Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar luni, 22 octombrie 2018, 19:17 actualizat luni, 22 octombrie 2018, 19:22.

Posting Komentar untuk "Pesta Porcina In Teleorman"